Hozzávalók:
- 25 dkg jó minőségű étcsokoládé
- 25 dkg

vaj- 8 db tojás
- 12 dkg cukor
- 6 dkg liszt
- 1 dkg kakaópor
Elkészítés:A sütőt előmelegítem 220 fokra.
A vajat a csokoládéval forró gőzön megolvasztom, majd hagyom hűlni egy kicsit. A tojásokat alaposan, lehetőleg homogénre verjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a cukrot és a kakaóport is. Ezt beletöltöm az alaposan kivajazott formácskákba, de csak félig, nehogy sütés közben kifolyjon. Körülbelül 8-10 percig sütjük, de fontos, hogy ne tovább, mert akkor nem lesz folyós a belseje!
Vanília fagylalttal, bogyós gyümölcsökkel tálalhatjuk!
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése